Jump to content
Kokos Goldfish Forum
Sign in to follow this  
Ree

How to fix an eheim Air Pump 3704 (2 x 200L/h) lug connector thing?

Recommended Posts

Hi,

 

I have the eheim Air Pump 3704 (2 x 200L/h).  I've had it for three months.  I was removing my airline from one of the connections yesterday to add another airline, and the connection lug severed off clean inside the airline.  I am always careful to pull straight out, so that the lug isn't damaged.  So now I cant attach the airline to the pump.  Hmmmmmm.... not impressed! 

 

Does anyone have any ideas how to fix this without wrecking the pump? 

 

Has this happened to anyone else with the eheim air pumps?  I need to replace the pump with a spare anyway (which I have to purchase), but I don't want to purchase another eheim if this is a common problem.  They cost an arm and a leg, but I thought I was buying quality.

 

http://www.aquaticsupplies.com.au/eheim-adjustable-air-pump-3704-with-hose-and-diffuser-2-x-200l-h.html

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just checked through my documents, and I've had it for seven weeks...  I've just contacted the supplier where I purchased it, but if they wont accept this under a warranty claim, then I will have to work out how to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...